• Nieuw

Sparkling Tea VINTER

€ 19,90
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief 1 tot 3 werkdagen

Sparkling Tea met 5.0% alcohol en een elegante smaak van Chai-thee

Aantal

Het idee achter VINTER was om een ​​unieke smaak te creëren die perfect past tijdens het koudste seizoen van het jaar, en tegelijkertijd het idee van wat te drinken tijdens de vele maaltijden, vakanties en gezellige tijden in de winter uitdaagt. VINTER is onze eigen "Enfant Terrible", omdat deze aanzienlijk van smaak verschilt in vergelijking met de andere varianten in ons assortiment. Met zijn pittige geur van kaneel, zwarte thee, kardemom en anjers biedt het van nature een duidelijke verbinding met de aroma's en smaken die kenmerkend zijn voor de koude maanden. De eerste geur die zijn weg vindt, is de intense maar elegante geur van Chai-thee, die een enorme explosie van indrukken in de neus geeft - kaneel, bruin brood, een beetje citrus, vers gebakken brood, cederboom - om er maar een paar te noemen.

De smaak is elegant en lang met duidelijke verwijzingen naar de elementen in de geur. VINTER krult op je tong als een fluwelen deken en is ongelooflijk zacht, wat een extra element toevoegt aan de smaakbeleving.

 

Tip:

Probeer WINTER in plaats van glühwein, of drink het met de snoepjes, traktaties en desserts, die onvermijdelijk zijn tijdens de koudere maanden.

VINTER bevat 5% alcohol en moet worden genoten op 5 graden in een champagneglas.

2018-10-10

Datasheet

Eigenschappen
5.0% alcohol

Je bent misschien ook geïnteresseerd in