Het verhaal

Toen de bekroonde Deense sommelier Jacob Kocemba naar zijn kelder ging om in 2011 met thee te experimenteren, kreeg hij te maken met tradities van thee die wel 1000 jaar teruggingen – een geschiedenis waar slechts een paar geselecteerde dranken trots op kunnen zijn. Met als ambitie om een geheel nieuw product en unieke alcoholvrije ervaring te creëren,  begon Jacob nieuwe methoden te ontwikkelen om de verschillende theesmaken bij verschillende temperaturen te extraheren. De allereerste sprankelende thee werd geserveerd in het Kopenhagen-Michelin-restaurant Hermann (NIMB), en Copenhagen Sparkling Tea is nu verkrijgbaar in verschillende Michelin-restaurants in Denemarken, Noorwegen, Zweden, Nederland en Duitsland.

De Sparkling Tea staat bekend om hun combinatie van verschillende soorten exclusieve theeën – van de fijne witte thee tot de krachtigste zwarte thee, en creëert nieuwe smaken en indrukken uit de theewereld. Dit resulteert in verschillende versies zoals BLA, ROD, GRON, en de nieuwste toevoeging Vinter, die de ongelooflijke kwaliteiten die in thee worden gevonden combineren met de diepe smaken in de sprankelende en frisse smaak van champagne. Alles is natuurlijk biologische en organisch.

Copenhagen Sparkling Tea Company wenst unieke smaken, een grote diepgang en een hoge complexiteit te bieden – zonder te hoeven vertrouwen op een hoog alcoholpercentage.

 Het verhaal van Sparkling Tea